3D TOUR

Præsentér din bolig med en virtuel præsentation

Med en 3D Tour får du en interaktiv og brugervenlig præsentation af din bolig, som ved hjælp af den nyeste teknologi giver boligsøgende et bedre indtryk af boligens fysiske rammer. En 3D Tour egner sig til alle typer boliger, som du ønsker at præsentere på en mere levende måde.

3 ELEMENTER i ÉN SAMLET LØSNING

En 3D Tour består af 3 forskellige elementer. Henholdsvis en virtuel tour rundt i boligen, en 3D model af boligen, samt en 3D plantegning af boligen.

Virtuel Tour

En virtuel tour giver boligsøgende mulighed for, ved hjælp af mus eller piletasterne, at navigere rundt i boligen online. Ved at klikke sig rundt via et antal billedpunkter, som danner en rute indenfor i boligen, kan man se de fysiske rammer i 360 grader, og danne sig et indtryk af boligen inden man selv besøger den fysisk.

3D model

Med en 3D model af boligen, får man en ekstra dimension af de fysiske rammer, da man kan se det hele udefra og oppefra i 3D, og på den måde danne sig et mere overordnet indtryk af lokalerne og deres placering i boligen.

Dette element kan både tilføjes og fjernes igen fra en 3D Tour, såfremt den ikke er relevant for den endelige præsentation.

3D plantegning

Med en 3D Plantegning får boligsøgende et billede over boligen set oppefra. Ligesom med en traditionel plantegning, giver det et totalt overblik over alle boligens rum, blot i 3D.

Denne funktion kan ligeledes både tilføjes og fjernes igen fra en 3D Tour, såfremt den ikke er relevant for den endelige præsentation.

Afprøv selv her

TILVALGSMULIGHEDER

Med en 3D TOUR følger også muligheden for at tilkøbe forskellige ekstra features, som kan gøre præsentationen af boligen fuldendt. Kontakt os gerne og høre om mulighederne.

Se vores cases her

Klik på billedet for eksempel

Feriebolig

Rækkehus

Hotellejlighed

Klassisk Lejlighed

Projektsalg

Bolig/erhverv

KONTAKT 360ESTATE

Send en forespørgsel

Vælg produkt

Torveporten 2, 5 sal.
2500 Valby
Tel: (+45) 35 12 12 00
Mail: kontakt@360estate.dk