Boligpræsentation

Det gælder om at skille sig ud når man skal sælge en bolig idag, og med vores innovative løsninger kan du være med til, at gøre det nemmere for dine kunder at visualisere deres fremtidige hjem.

3D Tour

Med en 3D Tour får du en interaktiv og brugervenlig præsentation af din bolig, som ved hjælp af den nyeste teknologi giver boligsøgende et bedre indtryk af boligens fysiske rammer.

3D plantegning

Med en 3D plantegning kan du skille dig ud fra mængden, og vise dine kunder hvordan rummene i boligen er fordelt, og inspirere den boligsøgende til hvordan den kan møbleres. 

VIRTUEL STYLING

Vi kan hjælpe med at lave en virtuel styling af din bolig, og dermed gøre det nemmere for boligsøgende at forestille sig, hvordan boligen kunne se ud, hvis den var møbleret.

Google Earth Video

Med en Google Earth Video, som viser en bolig eller boligejendom set udefra i 3D, kan du vise boligens nærområde, og inspirere den boligsøgende til at kigge nærmere på boligen. 

"Vi har fået lavet en 360 graders Street View Tour i alle vores MASH-restauranter, så vores gæster kan tage et kig´ indenfor i restauranten via Google, og danne sig et indtryk af lokalerne og interiøret, inden de selv besøger restauranten."

Mikkel Glahn, Partner & Marketing Manager, Copenhagen Concepts

"Vi har valgt at få lavet indendørs Google Street View på vores hospitaler, så vores patienter kan sidde hjemme foran computeren og tage en virtuel rundtur på det enkelte hospital og fornemme de dejlige omgivelser."

Birgitte Hoffmann, Marketing Manager, Aleris Hamlet

"Da vi samlede TDC Privat og youSee i ét stærkt YouSee, skiftede vi også det visuelle udtryk i alle vores butikker. Vi ville derfor gerne invitere vores kunder indenfor og se vores nye butikker både fysisk og online med en 360 graders Google Street View Tour. 360°company har stået for alt lige fra fotooptagelser til upload til Google Street View. Vi er meget tilfredse og samarbejdet har fungeret rigtig godt."

Kenneth Korsgaard, Afdelingsdirektør, YouSee Retail

KONTAKT 360ESTATE

Send en forespørgsel

Vælg produkt

Torveporten 2, 5 sal.
2500 Valby
Tel: (+45) 35 12 12 00
Mail: kontakt@360estate.dk